Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Kovács Péter E.V. (Székhely: 1164 Budapest, Georgina u. 21.; Telephely: 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.; Adószám: 41605729-2-42), mint szolgáltató (továbbiakban: “Szolgáltató”, „Eladó”, „Gyorsnyomda”, „Szállító”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

 1. Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Kovács Péter E.V.
A szolgáltató székhelye: 1164 Budapest, Georgina u. 21.

A szolgáltató telephelye: 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: gyorsnyomda.dunakeszi@gmail.com
Nyilvántartási száma: 1701728
Adószáma: 41605729-2-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. Kerületi Hivatala
Telefonszámai: 06-70-312-6856, Üzlet: 06-27-393-024
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 635986463426707492
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: MikroVPS Kft. (székhely: 1096 Budapest, Sobieski János u. 19-21. A. lház. 1. em. 1.)

 1. Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az Eladó honlapján található tartalom egy kötetlen kínálat az Eladótól való vásárlásra. A megrendelés elküldésével a vevő a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja, és kötött ajánlatot tesz egy vételi szerződés megkötésére, amelyet a Szállító az e-mailes visszaigazolás által elfogadhat. Az Eladó nem vállal felelősséget a weboldalt futtató rendszer, a weboldal tartalomkezelő rendszere, vagy a vásárló által használt eszköz hibájából adódó, a használat során felmerülő károkra (pl. a tartalomkezelő rendszer által, téves árral jegyzett termék). A vevő a weboldal használatával elfogadja, hogy az Eladó bármikor érvénytelenítheti, törölheti, módosíthatja megrendelését, akár a vételi szerződés megkötése után is, indok nélkül. Az Eladó bármikor, egyoldalúan elállhat a szerződéstől, indoklás

Az ÁSZF 2015. január 1-től visszavonásig érvényes.

 1. Megvásárolható termékek köre

Webshopunkban egyedi ajándéktárgyakat rendelhet a Vevő, illetve az általunk összegyűjtött mintákból választhat. Minden esetben a termék a vevő személyes igényei szerint kerül legyártásra a megrendelést követően.

A termékoldalon megjelenő képek eltérhetnek a valóságtól, azok nem feltétlenül méretarányosak, legtöbbször illusztrációként szerepelnek.

A webáruházban megvásárolható termékek megrendelhetőek a webshopon keresztül, vagy dunakeszi bolthelységünkben egyaránt. Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák (kivéve ahol külön fel van tüntetve).

A megrendelő tudomásul veszi, hogy egyedi grafikaszerkesztési és módosítási igények esetében a Kovács Péter E.V. tulajdonát képezik, az eredeti fájlok átadását a webáruház üzemeltetője külön díjhoz kötheti. Az árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját, erről a Szállítás pontban található bővebb információ.

 1. Elállás (lemondás) lehetősége a Vásárló részéről

A Szolgáltató által elkészített termékek minden esetben egyedileg, a fogyasztó saját igényeinek megfelelő paraméterekkel készülnek, így más fogyasztónak a későbbiekben nem értékesíthetőek tovább.
A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa alapján: “A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

A megrendelést a leadástól számított 24 órán belül a megrendelő írásban (e-mailben) lemondhatja, amennyiben a gyártás nem kezdődött meg.

 1. Elállás (lemondás) lehetősége a Szállító részéről

Abban az esetben, ha banki átutalás esetében nem történik meg a fizetés az előre meghatározott határidőn belül, a Szállító jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni. A szerződés megszűnése esetén sem a Szállítót, sem a Vásárlót semmilyen további kötelezettség nem terheli.

A Szolgáltató jogosult a rendelést felfüggeszteni, vagy attól egyoldalúan elállni, amennyiben a megrendelésben szereplő kép, ábra, logó egyértelműen szerzői vagy személyiségi jogokat sért. A vásárló elismeri, hogy minden a Vásárló által küldött/feltöltött kép, ábra, logó, grafika, szöveg a saját tulajdonában áll, vagy rendelkezik annak szerzői/licensz/felhasználási jogával. A Vásárló az egyedi megrendelésével elismeri, hogy bármilyen jellegű jogi vita esetén a Szolgáltatót nem terheli semmilyen nemű felelősség, azt kizárólag a Vásárló köteles rendezni.

Amennyiben Vásárló rendelését követően Szállítóban kétség merül fel a választott termékre nyomtatandó kép, szöveg vagy dizájn felhasználhatóságának jogellenességével kapcsolatosan, akkor Szállító jogosult a rendelést felfüggeszteni, vagy attól egyoldalúan elállni. A felfüggesztésről, illetve elállásról Szállító haladéktalanul köteles e-mailben tájékoztatni Vásárlót.

 1. A megrendelés menete
 2. A megrendelő a neki tetsző termék kiválasztása után a felsorolt opciókkal élve személyre szabhatja azt.
 3. Ezt követően a kosárba tudja helyezni a terméket.
 4. A vásárló a kosár ikonra/gombra kattintva tudja megtekinteni a kosarát, majd elindítani a fizetés folyamatot a pénztár ikonnal/gombbal.
 5. A vevő megadja a Számlázási és Szállítási adatokat.
 6. A vevő kiválaszthatja a számára megfelelő szállítási és fizetési módot.
 7. A sikeres megrendelésről a Szolgáltató automatikus visszaigazoló e-mailt küld. A visszaigazoló e-mail jelzi, hogy a rendszer elküldte a Szolgáltató felé a Vásárló megrendelését.
 8. Előre utalás esetében az összeg megérkezéséről visszajelzést küldünk.
 9. A szállító átadja a terméket a futárnak, elhelyezi azt a csomagküldő automatában, vagy személyes átvétel esetén a vevő az üzlethelységünkben átveheti a terméket.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon, hétfőtől-szombat 9:00-19:00 óra között történik. Vasárnap 10:00-17:00 óra között történik.

A Szállító az esetleges webshoppal kapcsolatos technikai problémákért felelősséget nem vállal.

 1. Szállítás

A vevő a következő szállítási módok közül választhat:

 • Személyes átvétel a Dunakeszi Auchanban található üzletünkben történik.
 • Futárszolgálat egész Magyarország területére.

A csomagokat az MPL Postacsomagként küldjük, ennek ára 2kg-ig 2590 Ft/csomag.

A legtöbb esetben 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a termékek, de legfeljebb 2 hét. 10db-nál nagyobb megrendelések esetén az egyéni szállítási határidőről a vevőt e-mailben tájékoztatjuk.

Egyes esetekben, amennyiben az alaptermék nem elérhető készletről, a nagykereskedéstől való beszerzés átfutása miatt a teljesítés 3-10 munkanappal meghosszabbodhat. Ezzel kapcsolatban e-mailben, vagy telefonon nyújtunk tájékoztatást a Vevő számára.

Amennyiben az Eladó nem tudja tartani a 2 hetes szállítási határidőt, a Vevőt az Eladó e-mailben értesíti. Ebben az esetben a Vevőnek jogában áll a szerződéstől indoklás nélkül elállni, amennyiben ezt írásban jelzi.

Nem Magyarországra történő szállítás lehetséges, ennek díjairól kérjük a vásárlót, hogy e-mailben kérjen pontos információt.

A Vevő késedelmes teljesítés esetén kártérítésre nem tarthat igényt a Kovács Péter E.V., mint „Gyorsnyomda” felé.

 1. Fizetés

A vevő a következő fizetési megoldások közül választhat:

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen, üzlethelységünkben.
Fizetés banki előreutalás által.
Fizetés a csomag átvételekor utánvéttel

Banki előre utalás esetén az utalás részleteiről a visszaigazoló e-mailben részletes tájékoztatást küldünk a megrendelést követően. A pénzügyi teljesítésre a Vevőnek 5 munkanap áll rendelkezésére. Fontos, hogy az átutalás közleményében a Vevő a megrendelés sorszámát ÉS a megrendelő nevét. Ennek elmaradása a megrendelés teljesítésének késését vonhatja maga után.

 1. Szavatosság és garancia

A termékekre 1 hónapos minőségi garanciát vállalunk. Ez vonatkozik például arra az esetre, ha a mosási útmutató betartása ellenére a nyomat kikopik vagy megrongálódik a pólón. Ebben az esetben a Vevő köteles a visszaküldés előtt e-mailben fényképpel bizonyítani a minőségi problémát. Ezt követően ügyfélszolgálatunk 3 munkanapon belül visszajelez és kérheti a hibás termék visszaküldését. A termék visszaküldését követően az Eladó a csereterméket a szokásos határidőn belül postázza, melynek költségét az Eladó vállalja.

A méretbeli eltérések esetén sajnos nem áll módunkban kicserélni a terméket, ezért kérjük, hogy figyelmesen tájékozódjon a www.gyorsnyomda.net-en található mérettáblázatok alapján, illetve kérjen személyes tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon. Felhívjuk figyelmét, hogy a mérettáblázattól 1-2 centiméter mértékű eltérés miatt nem tudjuk vállalni a felelősséget, mivel a gyártó sem tudja garantálni az ilyen mértékű egyezést.

Egyedi igények esetén kérjük, hogy minél részletesebben jellemezd elképzelésed, mivel az esetleges félreértések miatt nem tudjuk vállalni a felelősséget.
Felhívjuk a Vevő figyelmét, hogy a képernyőn megjelenő színek tökéletes helyességét nem tudjuk garantálni az egyedi termékeken, mivel az nagyban függ a Vevő személyes képernyőbeállításaitól és az elkészítési eljárásoktól.

 1. Szerzői jogok védelme

Ha a Vevő egyed grafikát kíván a termékre nyomtattatni és a termékre kerülő grafikát/ábrát/logót a Vevő küldi el a Szállító részére, abban az esetben a Vevő köteles megbizonyosodni a szellemi termék használatának jogszerűségéről és szerzői jog általi védettségéről. Szerzői vagy személyiségi jog sérülése esetén a felelősség kizárólag az ügyfelet terheli. Amennyiben a Szállítót mégis ebből fakadón kár érné, az a Vevő köteles megtéríteni.

 1. Hírlevélre való feliratkozás
  A hírlevélre való feliratkozás önkéntes alapú, melynek feltételeit a feliratkozó a feliratkozás során elfogadja. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Gyorsnyomda által üzemeltetett áruházak az Ön részére tájékoztató és reklám céllal hírleveleket küldhessen. Amennyiben nem szeretne tovább a Szolgáltatótól hírlevelet kapni, a leiratkozást megteheti a hírlevél láblécében elhelyezett linken keresztül, vagy a gyorsnyomda.dunakeszi@gmail.com-ra küldött e-mail által.
  A hírlevélre külön kell feliratkozni és nem feltétele az áruházból való vásárlásnak.

12.OTP Mobil Adatkezelési Szabályzat elfogadása

Elfogadom, hogy a(z) Kovács Péter E.V. (Székhely: 1164 Budapest, Georgina u. 21.; Telephely: 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.; Adószám: 41605729-2-42) által a(z) www.gyorsnyomda.net felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.